De eerste stapjes

We zijn actief in contact met SolidWorks om in België een Solidworks Gebruikers groep op te starten.

Dit is de officiële pagina voor de eerste Solidworks User-groep in Vlaanderen. De gebruikersgroep wordt gerund door Eddy Alleman, een gepassioneerde Solidworks gebruiker en automatisatie liefhebber.

 

Over de gebruikers groep in Vlaanderen

Solidworks(SW) sponsort gebruikersgroepen om vaardigheden en netwerken tussen SW-gebruikers te bevorderen. Je bent ook welkom als je Solidworks nog nooit eerder hebt gebruikt. Hoewel je er af en toe hoort van nieuwe producten en diensten van SW en andere leveranciers die vaak vergaderingen sponsoren, staan we "hard selling" niet toe en richten we ons in plaats daarvan op SW-vaardigheden, tips, trucs en het delen van geweldige verhalen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en de meeste evenementen worden gratis gepresenteerd. We proberen gratis iets te drinken en versnaperingen aan te bieden!

 

Er zullen in eerste instantie vooral viruele meetings georganiseerd worden, maar onze vookeur gaat er natuurlijk naar uit om iedereen echt te ontmoeten zodat we beter onze passie voor 3D ontwerp met elkaar kunnen delen.